Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

TANZANIT

 Most přes rozbouřené vody...

Od roku 2012 řada kamenů postupně mění své vlastnosti. Jedná se především o modré kameny, nositele spojení s modrým Světlem, jako nejvyšší frekvencí vibrací Světla.

Modré Světlo, Světlo stvořitelů, zvyšuje neustále své vibrace i intenzitu zde na Zemi a posiluje tak  svůj vliv na řadu zdejších dění, procesů a tím i lidí.

Současně působí i přímo na naše energetické systémy, aby nás zbavilo staré zátěže a bolestí a tím nám umožnilo posunout i naše energie do vyšších vibrací.

TANZANIT doposud známe jako krystal s extrémě vysokou vibrací. Léta byl řazen do tzv vysokovibračních kamenů. Mnoho lidí se o tom přesvědčilo nejrůznějšími potížemi, když začali pracovat s jeho vysokou vibrací a neměli sami u sebe zpracované problémy. Nelze posilovat své vibrace bez zpracování závaží starých nízkých bloků a programů, které si sebou neseme.

 

JEHO VIBRACE SE VŠAK POSTUPNĚ MĚNÍ. Zjemňují se, harmonisují (přestože si udržují svou sílu) a krystal se připravuje na svou "novou" úlohu. Úlohu, kterou již kdysi dávno již plnil. Bude opětovně  vytvářet propojení mezi lidmi a energií elementu vzduchu

Vzduch je nepředvídatelný živel. Vztahuje se ke studiu, hudbě a zvukům všeho druhu, ke zvyšování síly i k astrálnímu cestování. Základním posláním vzdušného živlu jsou především lidský intelekt jako komunikační projevy, studium a poznávání nového obecně, dále pak vztahy a společenský život. Princip vzduchu odpovídá i za duševní energii.

Tanzanit má tedy nezastupitelné poslání v dnešním překotném světě. Pomoci lidem zvládnout chaotický stav dnešního světa, který se vyvíjí překotným, až šíleným, tempem. Bude "mostem přes rozbouřené vody..."

b55937169ab7d517cddd47fdfd5c78a2.jpg

 

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 2
Celkem: 57417
Měsíc: 1475
Den: 57